Princess 210510

Princess 210510

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-08-06): 220.00

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Aparat de maruntit

Victronic VC-215 Aparat de maruntit de la 96,99 RON Victronic VC-215 Zilan ZLN8167 Aparat de maruntit 98,00 RON Zilan ZLN8167 Somogyi Elektronic Home HG AP 13 Aparat de maruntit de la 119,00 RON Somogyi Elektronic Home HG AP 13 WMF Kult X 4 1659 0011/3200000419 Aparat de maruntit de la 289,99 RON WMF Kult X 4 1659 0011/3200000419

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Putere 300 W
Capacitate vas 1000 ml
Trepte de viteza 2
Cutit din otel inoxidabil Da
Treapta moment Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cu o putere de 300 W si lama din otel inoxidabil, acest chopper Princess Power este un adevarat must-have in bucataria ta. Acest chopper este foarte potrivit pentru a toca legume, ierburi, nuci, fructe si multe altele. Poti prepara guacamole delicios in doar cateva minute. Deoarece bolul de sticla are o capacitate mare, puteti face mai multe portii simultan.

Tocator puternic pentru mai multe ingrediente


Acest tocator va permite sa taiati ingrediente grosier sau fin. Apasati butonul pentru a activa cutitele si tocati busuioc si muguri de pin pentru un pesto delicios. Pentru a face un piure sau o pasta, tineti butonul apasat lung.

Foarte usor de utilizat


Lama din otel inoxidabil toaca usor diferite ingrediente. Bolul de sticla de 1 L va permite sa preparati portii mari ca de exemplu un castron mare de guacamole sau crema de branza pentru servirea unor sandvisuri gustoase dimineata. Acest tocator va ramane, de asemenea, foarte stabil atunci cand toaca datorita picioarelor antiderapante.

Componente rezistente la masina de spalat vase


Deoarece chopper-ul Princess se dezasambleaza usor, aparatul este, de asemenea, usor de curatat. Toate piesele sunt fabricate din otel inoxidabil si sticla si, prin urmare, pot fi introduse in masina de spalat vase.

Ce contine cutia:

Chopper Princess, lama din otel inoxidabil, manual

Motive pentru a alege chopper-ul Princess Duo:
Motor puternic cu lama din otel inoxidabil.
Bol capacitate 1 litru pentru portii mari.
Design robust cu picioare antiderapante.
Usor de curatat cu piese rezistente la masina de spalat vase.


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.